Medewerkers

Renate Steeghs

Renate is in 1986 afgestudeerd aan de Fontys Hogescholen in Eindhoven. In 1987 is ze gestart met de praktijk Centrum voor Podotherapie. Vanwege uitbreiding is de praktijk 2 keer verhuisd. Sinds 1995 is de praktijk gevestigd aan de Jan van Scorelstraat. Renate heeft gewerkt in het diabetesteam van het Diakonessenhuis in Utrecht en het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein. In de loop der jaren heeft Renate veel bij- en nascholing gevolgd.

In oktober 2014 heeft ze de praktijk aan de Rubenslaan van Jan Willem Mantel overgenomen, samen met Lonneke Peters.

 

Lonneke Peters

Lonneke is in 1999 afgestudeerd aan de opleiding podotherapie aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Sinds die tijd heeft ze zich in verschillende aspecten van het vak verdiept zoals de diabetische voet, kindervoeten en sporters. In 2001 is ze gestart met de praktijk Podotherapie Wittevrouwen en heeft ze ervaring opgedaan in het diabetisch centrum, nu verbonden aan het st Antonius ziekenhuis, en heeft ze les gegeven aan de deeltijd opleiding podotherapie in Amsterdam. Nu is ze nog gastdocent voor de opleiding diabetesverpleegkundigen.

In oktober 2014 heeft ze de praktijk aan de Rubenslaan van Jan Willem Mantel overgenomen, samen met Renate Steeghs.

Nienke Kleinlugtenbeld

Nienke is sinds kort werkzaam als podotherapeut. Wel werkt ze al 3 jaar bij Podotherapie Wittevrouwen waardoor ze veel affiniteit heeft met het vak. Nienke is in de praktijk gekomen om Femke Zwanenburg te vervangen. 

Ik vind het leuk om met mensen te werken en samen te bekijken hoe we door middel van houdings veranderingen, met als basis de voet, klachten kunnen verminderen. Tijdens mijn afstuderen heb ik mij verdiept of voetoefeningen een goede aanvullende therapie zou kunnen zijn naast bijvoorbeeld podotherapeutische zolen. Hierdoor gebruik ik dat ook regelmatig  binnen mijn therapie. 

Monique Mayr

Met veel plezier heb ik me als pedicure verbonden aan Podotherapie Utrecht.
Als gediplomeerd en gecertificeerd Medisch Pedicure kan ik diabetische-, reumatische en overige risicovoeten behandelen. Om continue op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en behandelmethodes in mijn vakgebied bezoek ik vaak seminars, bijscholingen, lezingen en vakbeurzen.

Met regelmatige verzorging van uw voeten kunnen veel klachten worden voorkomen. Naast een medische behandeling kunt u ook terecht voor een reguliere behandeling.

Iedere dinsdag ben ik op de praktijk aan de Rubenslaan 43E in Utrecht aanwezig. Tevens werk ik op de Soestdijkstraat, in een praktijk aan huis, en in verschillende verzorgingshuizen. U kunt mij bereiken op 06-41944255. Meer informatie kunt u vinden op www.moniquemayr.nl